top of page

OM OS

Et kor med sang og glæde

Skalakoret er et mangeårigt klassisk/rytmisk kor, der består af en flok friske, voksne kvinder i alle aldre, der kan lide at synge. 

Koret er meget alsidigt og synger mange forskellige sange på såvel dansk som engelsk. Vi er af og til ude at optræde og har derudover også et dejligt socialt fællesskab med masser af sangglæde.

Sang og musik giver livsglæde og energi

Vores dirigent og korleder

Korleder er Kirstine Frost Jessing fra Gørding. Kirstine er uddannet fra Vestjysk Musikkonservatorium i Esbjerg i 2005 med korledelse, ensembleledelse og elementær musikpædagogik som hovedfag og med viola i specialfag. Kirstine leder/har ledet forskellige kor bl.a. Esbjerg Universitetskor, Kolding Rytmiske Kor og diverse børnekor. Derudover synger og spiller hun i bandet Banqo. Hun er fastansat violin-/bratsch- og korlærer ved Esbjerg Kulturskole. 

Du skal bare kunne lide at synge

Har du lyst til at synge, og kunne du tænke dig at prøve at være med i koret, kan du henvende dig til en af kontaktpersonerne elle bare møde op. Der er ingen optagelseskrav, og du behøver ikke at kunne læse noder, du skal bare kunne lide at synge og være rimelig seriøs med det.

Der er mødepligt, så indlæring af nyt materiale kan foregå homogent, og vi stiller ret store krav til os selv og har som mål, at det sangmæssigt er i top, når vi er ude at optræde. Er man forhindret i at komme til en øveaften, melder man afbud.

Koret er medlem af MOF – Musisk Oplysnings Forbund, Esbjerg.

bottom of page